Ruotsalaisuuden päivä Stefanin & Staffanin kanssa

Sara Nyqvist laulaa ja soittaa. Huom! Ruotsinkielinen tilaisuus. Tiistaina 5.11. klo 18.30  Villa Landessa, Kemiössä. Vapaa pääsy. 300 ensimmäistä mahtuu mukaan, tervetuloa! Järj: Kemiönsaaren kirjastot, Kemiönsaaren kunnan kulttuuriyksikkö ja Luckan Kimitoön, Svenska Kulturfondenin avustuksella.

Pankkipäivä Kemiönsaaren kirjastoissa

Suoraveloitus poistuu, oletko valmis? Tule keskustelemaan pankkipalveluista kirjastoon! Pankkien edustajat ovat paikalla: Kemiön kirjasto 4.11 klo 13-15 (paikalla myös KELA:n ja Verotoimiston edustaja) Västanfjärdin kirjasto 5.11 klo 13-15 Taalintehtaan kirjasto 6.11 klo 13-15 Kahvitarjoilu. Tervetuloa

Kirjavinkkausta vanhemmille Kemiössä

Kirjavinkkausta vanhemmille PerheBaanassa, kunnan kahvilassa pienten lasten vanhemmille. Tiistaina 29.10 klo 9.30, Baana, Arkadia, Kemiö Laura Naukkarinen Kemiön kirjastosta vinkkaa lastenkirjoja sekä vanhemmille suunnattuja kirjoja. Tervetuloa!

Paraisten kaupunki hakee KIRJASTONHOITAJAA

ajaksi 11.11.2013 – 12.6.2014 Paraisten kirjastoon. Työtehtäviin kuuluvat tieto- ja asiakaspalvelu, kokoelmien kehittäminen ja kirjaston toiminnan suunnittelu.  Kelpoisuusehdot: Yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot taikka vastaava kelpoisuus tai työkokemus. Ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Hakemukset on toimitettava viimeistään …

SeniorSurf-päivä

Paraisten kirjasto osallistuu kansalliseen SeniorSurf-päivään 8.10. klo 11 – 14 Tule tutustumaan: Kirjaston e-kirjoihin ja e-palveluihin Pankit ja Kela esittelee omia sähköisiä palveluja Partel esittelee mobiilipalveluja                Tarjoilua                Tervetuloa!