Fake news? Tee oma valeuutinen 8.4. klo 12.30-14 Paraisten kirjastossa

Fake news, alternative facts, post truth, clickbait, … Mediakentälle ilmestyy uusia käsitteitä ja päivittäinen uutistulva on vaikeasti hallittavissa. Mitä uudet käsitteet tuovat tullessaan? Mihin voimme uskoa? Lähdekritiikki on tärkeämpää kuin koskaan, niin aikuisille kuin myös lapsille jotka käyttävät internetiä pienestä pitäen. Make It Finland rf järjestää yhteistyössä Paraisten kirjaston kanssa workshopin perheille. Alkajaisiksi lyhyt esitys …

Kemiönsaaren Vuoden lainaaja: Ebba Bergström

Vuoden lainaaja Ebba Bergström on ollut jo pitkään kirjaston uskollinen asiakas. Hän lukee molemmilla kotimaisilla kielillä ja tietää tarkkaan, mitkä kirjat haluaa lukea. Hän seuraa uusien kirjojen julkaisua ja arvosteluja sekä varaa kirjat Blankasta itse. Ebballa on kattava kirjakokoelma kotonaan ja hän on ollut mukana Kemiön kirjallisuuspiirissä alusta asti. Kirjaston henkilökunta onnittelee!

Multilingual reading event! Monikielinen lukutapahtuma! Kemiön kirjasto 29.3.

Let´s celebrate our multicultural island with a multilingual reading event! Did you know that there are 39 nationalities represented in Kimito islands! Come along and bring some reading material in your own language for a roundtable multilingual reading event. Everyone will get a chance to read a brief passage in their own language. Followed by …

Musiikki- ja runoilta Kemiön kirjastossa 14.3.

Musiikki- ja runoilta Kemiön kirjastossa 14.3. klo 18 Jarmo Kujala kertoo runoilija Frans Österblomista ja esittää hänen runojaan. Musiikkiesityksiä: Camilla Ståhle, Kerttu Lehto ja Eero Liimatainen. Pentti Friberg ja Kimitoöns gymnasiumin oppilaat lukevat omia runojaan. Järj.: Kemiönsaaren kirjasto yhteistyössä Sagalundin ja Kemiönsaaren Musiikkikillan kanssa. Osa Suomi 100-vuotta juhlavuoden tapahtumia.

Musiikki- ja runoilta Västanfjärdin kirjastossa 13.3.

Musiikki- ja runoilta Västanfjärdin kirjastossa 13.3. klo 18 Jarmo Kujala kertoo runoilija Frans Österblomista ja esittää hänen runojaan. Musiikkiesityksiä Camilla Ståhle, Kerttu Lehto ja Eero Liimatainen. Marjatta Karikoski lukee omia runojaan. Kahvitarjoilu. Järj.: Kemiönsaaren kirjasto yhteistyössä Sagalundin ja Kemiönsaaren Musiikkikillan kanssa. Osa Suomi 100-vuotta juhlavuoden tapahtumia.