Baltic Jazz Taalintehtaan kirjastossa: Kirjailijavieraina Lars Strang ja Peter Strang 7.7.

Kirjailijakeskustelu perjantaina 7. heinäkuuta klo 18-20 Lars Strang ja Peter Strang keskustelevat Memento mori – muista kuolevaisuutesi – on illan punainen lanka. Kirjailijoiden keskusteluaiheena on elinvoima joka saa ihmiset selviämään vaikeista ajoista ja kokemuksista. Liput saatavilla kirjastoista tai ovelta. Keskustelu ruotsin kielellä. Tervetuloa!

Roolirunotyöpajan runoja Kemiön kirjaston nuortenosastolla kesäkuussa

Sanataiteilija Veera Vähämaa piti syksyllä 2016 ja keväällä 2017 roolirunotyöpajoja saariston 11-14 –vuotiaille koululaisille. Työpajoihin osallistuivat Paraisilta Koivuhaan koulu ja Nilsbyn koulu, Kemiöstä Kemiönsaaren keskuskoulu sekä Taalintehtaan koulu. Kemiön kirjaston nuortenosastolla voi kesäkuun ajan ihailla työpajoissa syntyneitä syväluotaavia tekstituotoksia!

Tapaa Lillholmen-stipendiaatti Rabbe Smedlund Västanfjärdin kirjastossa 12.6.

Lillholmen-stipendin saaja vierailee perinteiseen tapaan Västanfjärdin kirjastossa Lillholmen-illassa. Tänä vuonna kirjastossa on vieraana Rabbe Smedlund, joka keskustelee Veronika Mattsson-Korpakin kanssa maanantaina 12.6. klo 18 Västanfjärdin kirjastossa. (Tapahtuma on ruotsinkielinen) Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille, kahvitarjoilu. Tervetuloa! Lisätietoa tapahtumasta: Västanfjärdin kirjasto puh. 02-4260280 sähköposti: bibliotek.vastanfjard (at) kimitoon.fi