Jo perinteeksi muodostunutta Taiteiden yötä juhlitaan taas perjantaina 11.8. Kemiössä. Ympäri Villa Landen levittäytyvän yön ohjelma rakennetaan yhdessä taiteilijoiden, käsityöläisten ja artistien kanssa. Ilmianna oma tapahtumasi tai taidetekosi – olit sitten harrastaja, aloittelija tai ammattilainen – ja ilmoittaudu mukaan! 

Lasten suursuosikki Benny Törnroosin Muumikonsertti avaa tämän vuoden Taiteiden yön Kemiön torilla kello 19:00. Konsertin jälkeen lavalla nähdään jöngloori Niklas Wikman, Marianne & Melissa Pettersin tanssia ja musiikkia sekä saaren nuorien lahjakkuuksien Victoria Paulssonin, Ingrid Holmin, Janina Nordgrenin ja Jonathan Nurmen konsertti. 


Illan aikana torille päristelevät myös Locals Motorgroup Kemiönsaari erikoisilla ja vanhoilla autoilla ja moottoripyörillä.


Villa Landessa riittää paljon koettavaa kaiken ikäisille; Peppi Pitkätossu lukee lapsille, vanhemmille lapsille ja nuorille kirjasto järjestää pelipäivän, jossa voi esimerkiksi kokeilla PS4:n virtuaalitodellisuuspelejä.

Kirjailija Jouni Taivaista pääsee tapaamaan kirjastossa kello 19:00 kertomassa kirjastaan Metsien kätköissä. Sagalund ohjaa työpajoja ja auditoriossa katsellaan nuorten digitaalisia tarinoita. Café Lalla Vinde, kirjasto ja Luckan pitävät ovet auki koko illan. 


Kulttuuritekijöiden ja taiteilijoiden ensimmäinen kulttuuricafé -tapaaminen on Kahvila Lalla Vindessä kello 17:00. Lämpimästi tervetuloa! 


Taiteiden yön perinteisesti päättää elokuva Hampstead, jonka ensi-ilta on samana iltana!