Paraisten kaupunki hakee kirjastonhoitajaa, joka haluaa kehittää ja markkinoida kirjaston palveluja sekä opastaa niiden käytössä.

Työtehtäviin kuuluu nykyisten ja uusien palvelukonseptien kehittäminen eri kohderyhmiä varten sekä kirjastossa että verkossa, kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetus sekä muut mediakasvatustehtävät. Vastuualueeseen kuuluvat myös kirjaston sähköiset aineistot ja digitaaliset palvelut.

Tehtävien hoitaminen edellyttää digitaalisten median osaamista sekä valmiutta ottaa käyttöön ja opastaa uusien teknisten ratkaisujen ja verkkopohjaisten palvelujen käytössä.

Olet hakemamme henkilö, jos työskentelet mielelläsi yhdessä muiden kanssa, olet yhteistyökykyinen ja palvelualtis, osaat työskennellä itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen.

Kelpoisuusehtona on yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi hakijalla on suoritettuna vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työpaikkasi on Paraisten kirjasto, mutta työssäsi käyt myös kaupungin muissa kirjastoissa ja toimit yhteistyössä niiden kanssa. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaivuoroja. Kyseessä on vakituinen työsuhde, ja se alkaa 12.2.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Käytössämme on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

 

Hakuaika jatketaan 26.1. asti. Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Hakemukset on toimitettava viimeistään 26.1.2018 osoitteeseen Paraisten kaupunki/Sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai kulttuuri@parainen.fi  Lisätietoja antaa kirjastopäällikkö Karolina Zilliacus, puh. 040 488 5878, karolina.zilliacus@parainen.fi