Myöhästymismaksut poistetaan ja verkkokirjasto uudistuu kirjastojärjestelmän vaihdon yhteydessä

 

Kemiönsaaren kunnankirjaston ja Paraisten kaupunginkirjaston kirjastojärjestelmä vaihtuu toukokuun lopussa. Tämä vaikuttaa kirjaston palveluihin.

Kirjastot ovat suljettuna ajalla 25.5.-3.6. Tänä aikana missään kirjastossa ei voi lainata, palauttaa, uusia eikä varata aineistoja. Myös e-aineistot ja verkkokirjasto www.blanka.fi ovat poissa käytöstä.

Paraisten kirjasto on rajoitetusti auki tällä ajalla (klo 10-16, lukusali klo 8-16, koko kirjasto suljettu 26.5.). Kuitenkaan lainaaminen, palauttaminen, uusinta tai varaaminen ei Paraisten kirjastossa ole mahdollista.

Kaikki myöhästymis- ja muistutusmaksut pyyhitään järjestelmänvaihdon yhteydessä, joten myöhässä oleva aineisto kannattaa palauttaa ennen 25.5.

Järjestelmänvaihdon jälkeen otetaan käyttöön uusi kotisivu ja verkkokirjasto. Aineiston hakemisesta ja lainojen uusinnasta tulee muutosten myötä helpompaa. Voi myös esimerkiksi asettaa hakuvahdin, joka ilmoittaa sähköpostitse, kun haluttu aineisto on varattavissa. Uusi kotisivu otetaan käyttöön pian sen jälkeen, kun kirjastot ovat taas auki.