Lainaa sähköpyörä Paraisten kirjastosta

Voit nyt lainata sähköpyörän Paraisten kirjastosta. Sähköpyörä on osa kaupungin Luova saaristo –strategiaa. Tarkoituksena on muun muassa laajentaa ja kehittää pyöräily- ja jalankulkureittejä. Kaupunki toivoo saavansa palautetta pyöräilyreiteistä lainaamalla asukkaille sähköpyörää. Pyörän voi lainata yhdeksi päiväksi, ja se tulee palauttaa viimeistään puoli tuntia ennen kirjaston sulkemista. Lainaaminen tapahtuu kirjastokortilla. Pyörää lainattaessa on kirjastokortin lisäksi oltava …

Verenpainemittareita lainattavissa Kemiönsaaren kirjastossa

Kimitoöns Hjärtförening – Kemiönsaaren Sydänyhdistys on lahjoittanut Kemiönsaaren kirjastolle neljä Omron M3 -verenpainemittaria. Mittareita voi lainata kirjastokortilla kaikista saaren kirjastoista ja ne ovat myös varattavissa. Laina-aika on 2 viikkoa.  HUOM! Mittareita ei lainata eikä toimiteta muihin kuin saaren kirjastoihin. Valitettavasti teknisistä syistä varauksia voi toistaiseksi tehdä myös Kemiönsaaren ulkopuolelta, mutta kyseiset mittareiden varaukset poistetaan. Näistä epäonnistuneista varauksista ei …

Uutta: tapahtumilla on nyt oma sivu

Nyt voit tutustua Blanka-kirjastojen tapahtumiin uudella tapahtumasivulla! Löydät uuden sivun “Asiakkaille”-valikosta. Voit myös klikata “Löydät kaikki tapahtumat täältä” -tekstiä etusivun “Kirjastossa tapahtuu” -ruudun alaosassa. Sivuilla on jo iso osa kevään tapahtumista, ja lisää on vielä tulossa.

Paraisten kirjastot ovat kiinni 11.1.

Paraisten kirjastot ovat kiinni perjantaina 11.1. henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Iniön kirjasto on omatoimisesti auki. Paraisten kirjaston lehtisali on auki 8-15 ja kirjasto on auki tavallisesti lauantaina 12.1. Pahoittelemme asiasta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa!

Kemiönsaaren kirjastojen joulukalenterin voittajat

Nyt on Kemiönsaaren kirjastojen joulukalenterin voittajat selvillä! Kemiön kirjasto –Anne Lindroos Västanfjärdin kirjasto – Isa Gerkman Taalintehtaan kirjasto – Perhe Malm   Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Oikeat vastaukset Kemiön kirjaston joulukalenterille löydät Kemiönsaaren kirjastojen Facebooksivulta.

Opiskele soittoa ja laulua suomeksi Rockwayn avulla

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla uutta e-musiikkipalvelua! Rockwayn suomenkielinen musiikkikoulu sopii erityisesti niille, joilla on soitin kotona ennestään.  Löydät palevlusta muun muassa laulu-, kitara-, piano-, ja ukulelealkeiskursseja.  Kirjaudu palveluun kirjastokorttia käyttäen. Et tarvitse PIN-koodia. Löydät linkin Rockway-palveluun e-aineistosivulta. Voit myös kirjautua tästä.