Nyt verkkokirjastossa voi varata myös aikakauslehtiä. Julkaisimme myös uuden sivun johon on kerätty koko Blanka-kirjastojen lehtikokoelma.

Aikakauslehtiä voi varata samalla tavalla kuin muutakin aineistoja Blanka-kirjastoista. Verkkokirjastossa varaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja PIN-koodi. Vuoden 2019 ja sitä uudempia aikakauslehtiä voi varta itse, mutta sitä vanhemmat aikakauslehdet on varattava ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Huomioithan että kirjastot eivät lähetä aikakauslehtien uusimpia numeroita, vaan ne ovat kaikkien luettavissa kirjastoissa. Niitä ei voi lainata, mutta ne voi varata. Kirjasto lähettää lehden kun seuraava numero saapuu kirjastoon.

Voit tutustua kirjastoijen valikoimaan Lehdet-sivulla. Löydät sivuilta myös listan sanomalehdistä, mutta niitä ei voi lainata tai tilata toiseen kirjastoon. Ne luetaan paikan päällä, ja niitä säilytetään vähintään kaksi viikkoa.

Pääset tutustumaan lehtivalikoimaamme täällä. Sivu löytyy sekä päävalikosta Palvelut-kohdasta että etusivun Selaa-palkista.