Valtioneuvoston päätöksellä Paraisten kaupungin ja Kemiönsaaren kaikki kirjastot suljetaan ajalla 17.3.-13.5.2020.

Näin sulkeminen vaikuttaa asiointiisi kirjastossa:

Kaikki toimipisteet, myös omatoimikirjastot, ovat kiinni. Tapahtumat kirjastoissa on peruttu toistaiseksi.

Lainaus

AVI:n (30.3.) päätöksen mukaisesti kirjastot lopettavat materiaalin lainauksen.

Lainojen uusiminen

Kirjasto on uusinut kaikki vuoden 2020 lainat siihen saakka, kunnes avaamme  uudestaan. Sulkemisen aikana ei kerry myöhästymismaksuja.

Voit tarkistaa lainojesi eräpäivän verkkokirjastosta, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla kirjastoon (toimipisteiden tarkemmat yhteystiedot).  Kemiön ja Taalintehtaan kirjastot päivystävät puhelimessa arkisin klo 9-15 puh. 02 2460 270 / 02 2460 266. Paraisten kirjasto palvelee klo 9-15 numerossa 044 354 5284.

Varattu aineisto

Varattua aineistoa ei voi noutaa kirjastojen ollessa kiinni. Varattu aineisto säilytetään varaajalle kirjastossa. Voit varata Blanka-kirjastoista aineistoa myös sulkemisen aikana, mutta ota huomioon, että kirjastojen avautumisen jälkeen jonojen purkuun voi kulua tavallista pidempi aika.

Lainojen palauttaminen

AVI:n päätöksen mukaan (27.4.) lainoja voi halutessaan taas palauttaa. Lainat eivät kuitenkaan eräänny ennen kirjastojen aukeamista.

E-aineistot

Blanka-kirjastojen e-aineistot ovat käytettävissäsi tavalliseen tapaan. Olemme lisänneet e-aineistojen budjettia, jotta mahdollisimman moni asiakas saa mahdollisuuden lainata. Löydät valikoiman e-kirjoja, äänikirjoja sekä lehtiä, elokuvia ja musiikkia E-aineistot-sivultamme.   

PIN-koodi

Tavallisesti PIN-koodin saaminen vaatii aina käynnin kirjastossa, mutta nyt poikkeustilanteen aikana voit saada koodin soittamalla kirjastoon ja kertomalla kirjastokorttisi numeron. Jotta voimme todentaa PIN-koodin vaihdon, tallennamme kirjastokortin numeron. Tule siis näyttämään henkilöllisyystodistuksesi kirjaston avautumisen jälkeen.

Pahoittelemme sulkemisesta aiheutuvaa häiriötä!