Nyt on mitä oivallisin aika tutustua kirjaston monipuoliseen e-aineistojen tarjontaan. Kirjastokortilla ja PIN-koodilla saat kotoa käyttöösi valikoiman e-kirjoja, äänikirjoja, lehtiä, elokuvia ja musiikkia. Kaikki Blankan e-aineistot löydät yläpalkin E-aineistot -välilehdeltä.

PressReader on lehtipalvelu, joka sisältää yli 7000 lehteä noin sadasta maasta ja 60 kielellä. Yksinkertaisin tapa aloittaa palvelun käyttö on avata PressReader–sivusto tästä linkistä ja kirjoittaa kirjastokorttisi numero ja PIN-koodisi niille varattuihin kenttiin. Sen jälkeen aukeaa englanninkielinen sivu. Sivun vasempaan reunaan aukeavasta valikosta kohdasta Publications voit etsiä luettavaa esimerkiksi maan tai kielen mukaan.

Voit myös käyttää PressReaderiä puhelimen tai tabletin sovelluskaupasta ilmaiseksi ladattavalla PressReader-sovelluksella. Ottaessasi sovelluksen käyttöön noudata tarkasti kirjaston ohjeita. Ohjeet voit lukea tästä .

Jos haluaisit käyttää e-aineistoja, mutta tarvitset hieman neuvoja alkuun pääsemiseen, voit soittaa kirjastoosi, lähettää sähköpostia, tai viestittää meille Facebookissa.