Kirjastot voivat taas avata 1.6. Kirjaston aukioloissa ja palveluissa tulee olemaan rajoitteita, jotta voimme taata sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuuden. Paraisten kirjasto palaa normaaleihin aukioloaikoihin: ma – to klo 10 – 19 ja perjantaisin klo 10 – 16.

Nauvon kirjastoa ei voida avata, vaan Nauvossa jatketaan varausten noudoilla. Varauksia voi noutaa kesäkuusta elokuuhun tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-15.

Korppoon kirjaston omatoimiaikojen aloitus lykkääntyy. Omatoimisessa kirjastossa on järjestelmä, jonka avulla asiakkaat pääsevät asioimaan myös silloin kun henkilökunta ei ole paikalla. Korppoon kirjasto saa kesäkuusta alkaen uudet aukioloajat. Kirjasto on avoinna klo 10 – 15 maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin, sekä klo 14 – 19 tiistaisin. Keskiviikkoisin kirjasto on suljettu. Nämä ovat myös uudet palveluajat, kun voimme ottaa omatoimiajat käyttöön.

Houtskarin kirjastossa ei tarjota omatoimiaikoja, eli kirjasto on auki vain kun henkilökuntaa on paikan päällä. Aukioloajat pysyvät samoina, eli ma klo 14-19, ke ja to klo 10-15, tiistaisin ja perjantaisin kirjasto on suljettu.

Iniön kirjastoa ei voida avata. Kirjastosta voi noutaa varauksia sovittuna ajankohtana soittamalla kirjastoon.