Kaupungin omatoimiset kirjastot eivät pitkään aikaan ole voineet olla omatoimisesti auki, mutta olemme taas ottamassa omatoimiaikoja käyttöön, mikä tarkoittaa sitä, että kirjastot ovat avoinna myös silloin, kun henkilökuntaa ei ole paikalla. Tarjoamme omatoimiaikoja Korppoossa, Houtskarissa, Iniössä ja kohta myös Nauvossa.   

Iniön kirjasto aukeaa 17.8. ja on auki päivittäin klo 9-20. Kirjastoon pääsee sisälle kirjastokortilla ja sähköisellä avaimella. Henkilökunta on paikalla torstaisin klo 9-12, jolloin myös on mahdollista saada oma avain. Henkilökunta vastaa puhelimeen arkisin klo 9-17, puhelinnumero: 040 488 5795.  

Houtskarin kirjasto on omatoimisesti avoinna joka päivä klo 9-20 7.9. lähtien. Kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Henkilökunta on paikalla maanantaisin klo 14-19, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-15.   

Korppoon kirjasto on omatoimisesti auki joka päivä klo 9-20 7.9. lähtien. Kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Henkilökunta on paikalla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10-15 sekä tiistaisin klo 14-19.   

Nauvon kirjasto muuttaa syyskuussa takaisin osoitteeseen Urheilukuja 1. Toivomme, että pääsemme avaamaan Nauvon kirjaston sekä palveluajoin että omatoimiajoin 28.9., mutta pystymme vahvistamaan lopullisen ajankohdan vasta myöhemmin.