Varaa lukemista etukäteen – nouda nopeasti tiskiltä

Mene verkkokirjastoon www.blanka.fi, kirjaudu sisään kirjastokortin tunnuksella ja nelinumeroisella PIN-koodillasi. Tee valitsemastasi kirjasta tai muusta aineistosta varaus. HUOM! Varmista, että olet valinnut noutopaikaksi haluamasi kirjaston. Jos et voi käyttää verkkokirjastoa, lähetä meille sähköpostilla lista toivomistasi kirjoista tai soita kirjastoon ja tee tilaus puhelimitse. Kun varaukset voi noutaa, saat kirjastosta tekstiviestin.  Mikäli sinulla ei ole PIN-koodia, …

Palvelukatko verkkokirjastossa ja e-aineistopalveluissa la 12.12. klo 18-24

Kirjastojärjestelmän päivitys vaikuttaa verkkokirjastoon ja muihin e-palveluihimme. Katko alkaa lauantaina kello 18, ja sen on arvioitu päättyvän viimeistään klo 24 aikoihin. Verkkokirjastossa ei voi hakea aineistoja katkon aikana. Omaan tiliin ei voi kirjautua, eli katkon aikana ei voi uusia lainoja tai tehdä varauksia. E-aineistopalveluihin ei voi kirjautua ja e-aineistoja ei voi lainata katkon aikana.

Ilmainen jouluaiheinen lautapeli kirjastoista joulukuussa

Kirjaston maskotti Blankis on menossa kirjastoon lainaamaan kirjoja. Voitko auttaa Blankista löytämään perille? Tänä vuonna saat Blanka-kirjastoista ilmaisen jouluteemaisen lautapelin! Hae lautapeli lähimmästä Blanka-kirjastostasi tai tulosta se tästä linkistä. Peli sopii koko perheelle. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa kirjaston henkilökunta!