Paraisten kaupunki hakee kirjastonhoitajaa ajaksi 1.8.2022-28.2.2023, minkä jälkeen sopimuksen jatkaminen on mahdollista.

Pääasiallisena tehtävänäsi on edistää lasten ja nuorten monipuolista lukemista ja kirjastonkäyttöä osana lasten ja nuorten tiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten tapahtumien järjestäminen, sekä varhaiskasvatuksen ja koulujen Kirjastopolku-yhteistyön puitteissa järjestettäviä tapahtumia että muuta lukemista edistävää ja luovaa toimintaa.

Työtä tehdään yhteistyössä kaupungin koulujen, päiväkotien ja nuorisotoiminnan sekä paraislaisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Työ edellyttää kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä aktiivista kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta työskentelystä ruotsin kielellä ja joka tuntee ruotsinkielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden.

Työtehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu, johon sisältyy ilta- ja lauantaityötä, sekä muut tavalliset kirjastonhoitajan tehtävät. Työskentelet pääasiassa Paraisten kirjastossa, mutta tarvittaessa myös kaupungin muissa kirjastoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 580 euroa.

Työsuhteessa sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa kirjastopäällikkö Karolina Zilliacus puh. 040 488 5878, karolina.zilliacus@parainen.fi

Hae paikkaa Kunterekryssä viimeistään 30.5.2022.